Kas

Doç.Dr. Ögretim üyesi Elif ÖZTÜRK ile ögrencilerimizi buluşturduk. Dünyamız ve ülkemiz için en önemli konulardan biri olan İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE ögrencilerimizin dikkatini çektik. Farkındalık yarattığına inandığımız soyleyişi icin hocamıza teşekkürü borç biliyoruz. Organizasyon da emegi gecen fen bilgisi ogretmenimiz YASEMİN ADANİR'a bir sonraki bilim söyleşisinde de bizi yalnız bırakmaması dilegiyle emeğine sağlık diyoruz.

Kas

Giresun 15 Temmuz Şehitler Proje İmam Hatip ortaokulu kültürel etkinlikler kapsamında yazar Birsen Ekim Özen "KİTAP SÖYLEYİŞİ VE İMZA GÜNÜ" ile öğrencilerimizle buluştu.Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.yıl dönümünde saygı,minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1923 yılında Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı en büyük adım olan cumhuriyetimizin 100. yaşını büyük bir coşkuyla kutladık.

Bugün Genç Türkiye Cumhuriyeti’nin en mutlu günlerinden olan 29 Ekim. Bağımsızlığımızın , milli egemenliğimizin ve hür irademizin Meclis’e taşındığı bir ve birlik olarak, eşitlik ve kardeşlik duygusuyla kenetlendiğimiz gün bugün.

Cumhuriyet uğrunda vatan yolunda ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin ürünlerinin gösterildiği resim sergisi yapıldı.Görsel sanatlar öğretmenimiz Serap Başkan İskenderoğlu ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Tüm sınıf seviyerinde velilerimizi LGS hakkında bilgilendirmek ve Okul kuralları ile başarıyı artırma ile ilgili çalışmalar konusunda işbirliğine davet etmek amaçlı olarak veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Ekm

İsrail'in saldırısında şehit olan mazlum Gazze halkının anısına Türkçe öğretmenimiz Muhammer ÇAKIR kendi yazdığı şiirini okuyarak duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Ekm

Anaokulu öğrencilerimiz ,kış sebzeleri ile ilk turşularını yaptılar.Turşu günü etkinliğimizde öğrencilerimiz hem eğlenerek hem de öğrenerek turşu kurdular.

Ekm

Kız Öğrenciller Arasinda Genç  Muhafızlar Hafizlik ve Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenledik.

Ekm

Tüm çocuklar hayattır.Kız çocukları sevgidir,berekettir.Geleceğimizi emanet ettğiimiz kız çocuklarımızın 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun..

Eyl

Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimiz ile şehitlerimizin hatırasını yüceltmek,onlara olan minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek milli bir görevdir.Gaziler günü kutlu olsun.Vatan size minnettardır.

Eyl

8 EYLÜL 2023 TARİHLİ YABANCI DİL SINIFLARINA ÖĞRENCİ ALIMI SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Tem

5. ve 6.sınıfı bitiren öğrencilerimize yönelik olarak, İngilizce ve Matematik derslerinden, 7.sınıfı bitirip 8e geçen öğrencilerimize de Türkçe, Matematik, Fen, İnkılap,Din ve İngilizce derslerinden Temmuz ayı boyunca Destekleme ve Yetiştirme kursu açtık. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kurslarımızda deneme sınavı da yaptık.

Tem

15 Temmuz demokrasi zaferi Temalı İl genelinde düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 7/F sınıfı öğrencisi Dua Melike BEKAR İl Üçüncüsü olurken, yine aynı temada düzenlenen kompozisyon yarışmasında da 7/G sınıfından Nursena AKGEYİK de il üçüncüsü oldular. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz, Sayın Valimiz Enver ÜNLÜ'nün elinden 15 Temmuz gecesi Ataparktta düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

Haz

2012-2013 ÖĞRETİM YILINDA AÇILAN OKULUMUZ 2016 YILINDA İLK MEZUNLARIMIZ VERDİ. 2016 DAN BU YANA 8 YILDIR MEZUN ÖĞRENCİLERİZİN OLDUĞU OKULUMUZDA GELENEKSEL OLARAK MEZUNLARLA BULUŞMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLEMEKTEYİZ. BU YIL DA 7 DÖNEMİN MEZUNLARI İLE BİR PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPACAĞIZ.

GEÇEN YIL VE ONDAN ÖNCEKİ DÖNEMLERDE MEZUN OMUŞ TÜM MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.