May

5 Nisan 2023 tarihinde Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Eruğrul TOSUNOĞLU başkanlığında HEDEF LGS 2023 İl toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda HEDEF LGS ve HEDEF YKS okullarının koordinatörleri ile okul müdürleri iştirak ettiler.

toplantı kararlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

May

25 Nisan 2023 Perşembe günü Rehber öğretmenimizi Kemal KARAMAN tarafından, 8.sınıf öğretncilerimize sınav kaygsı ile ilgili seminer verildi.

Nis

Bakanlığımızın öncülüğünde örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında yetiştirdiğimiz 7. Sınıf Erkek Hafız öğrencilerimizden Tuncay Yusuf Özdemir, Mustafa Said Bayraktar, Eray Kızıltaş, Mustafa Temiz, Muhammet İkbal Kılıç, Muhammed Sarıyıldız, Muhammed Kasım Erten, Muhammed Enes Erhan, Esad Bilal Sarıgül, Burak Salihoğlu, Ramazan ayı boyunca her gün ikindi namazının peşine Çınarlar Cami ve Malpazarı Müftüoğlu Camisinde  mukabele okuyorlar.  Rabbim kabul etsin inşallah.

Haz

2022-2023 Öğretim yılında Hafızlık sınıflarında eğitim görmek için yaptığımız Hafızlık sınavında başarı gösteren öğrencilerin yaz döneminde hafızlık eğitimleri başladı. 40 erkek 20 kız öğrenci Ağustos ayının sonuna kadar Hafızlık Başlangıç ağitimleri alarak Hafızlığa adım atacaklardır. Ağustos ayının 3.haftası yapılacak değerlendirme snavında başarı gösteren öğrenciler, yeni dönemde hafızlık sınıflarında eğitimlerine devam edeceklerdir. Rabbim başarılarını daim etsin ve Kur'an Ahlakıyla ahlaklandırsın hepsini.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılı yıl sonu karne törenimizi coşkuyla kutladık. öncelikle sınıflarda sınıf rehber öğretmenlerinin elinden karne alan öğrencileimiz, daha sonra okul bahçesinde toplanıp, kültürel sportif ve sosyal alanlarda yapılan çalışmalarda görev alan öğrencilere madalya, çek ve kupa dağıtımı yapıldı.  İstiklal Marşı nın okunmasıyla tören son buldu. Tüm öğrencilerimize başarılı bir sene geçirdikleri için kutluyor, personel ve öğretmnelerimize de teşekkür ediyoru.z herkese İyi tatiller diliyoruz. Tatilde bol bol dinelenme yanında kitap okumayı ve bir yıl içinde işledikleri dersleride unutmamak adına konu tekararı yapmalarını tavsiye ediyoruz.

May

21 Haziran Cumartesi günü saat 10'da Giresun Merkeze bağlı ilkokul 4.sınıf öğrencilerinin katılımıyla, 15 Te mmuz Demokrasi Zaferini hatırlatmak ve vatanseverlik bilincine sahip gençler yetiştirmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Temalı 2.Bilgi ve Kültür Yarışması düzenledik.

Ock

Rehberlik Servisimiz Tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik oalrak Mesleki İlgisini gözlemlemek ve Öğrenciyi Tanımak amaçlı  anket, soru sorma ve bireysel görüşmelerden oluşan bir çalışma gerçekleştirildi.

Ara

Öğrencilerimizin LGS ye hazırlık sürecinde zamanını yönetirken doğru kullanma ve motivasyonunu artırmak amacıyla hazırlanan broşüre aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

2021 Mezunlarımızdan LGS de yüzde 1lik dilimle 5 lik dilim arasına yerleşen öğrencilerimiz Sena KAYA, Miraç Nur DÜZGÜN, Merve AKKAYA ve Zehra Nur ERDEM , 8. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldiler ve onlarlar LGS sürecinde yaşadıkları tecrübelerini paylaştılar.

Eyl

2015-2016 Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan, ilk mezunlarımızdan Feyzanur Sıradağ, Hande Kubat ve Eda Öksüz okulumuzu ziyaret edip, 8.sınıf öğrencilerimizle biraraya gelip sohbet ettiler.

Eyl

31 Ağustos Salı günü tüm öğretmen ve idarecilerin katılımıyla 2021-2022 Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzun ilk mezunlarından 6 yıl önce okulumuzdan mezun olup, Kartal İmam Hatip Lisesine yerleşen öğrencimiz Yakup Kaan Baycan, okulumuzu ziyaret edip, bir vefa örneği gösterip bizleri gururlandırdı.

Ağu

Teknofest 2021 İnsanlık Yararına Teknoloji- Engelli dostu katregorisinde okulumuz robotik takımı Türkiye'nin her yerinden yarışmaya katılan bir çok ekibi eleyerek önce yarı finale sonra da final elemelerine katılmaya hak kazandılar. Okulumuz Robotik takımı Öğrencilerimiz Mustafa Talha DİBER'i, Ömer Faruk BALIK'ı ve onlara danışmanlık yapan Sosyal Bilgiler Öğretemenimiz Kambar KARA ile bu süreçte desteğini esirgemeyen bilişim Öğretmeni Hasan AYDIN'ı tebrik eder, hem okulumuza hem de Giresun'a böyle bir gurur yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Robotik ekibimize Eylül Ayında İstanbul'da yapılacak olan Teknofest Final elemesinde başarılar dileriz.

Tem

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimiz ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Haz

2020_2021 öğretim yılında 5 sınıf hafızlık sınıflarında hafızlık eğitimi alacak öğrencileri belirlemek amacıyla, 21 Haziran Pazar Günü saat 13.00 de katılım gösteren 55 öğrenci ile sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak Hafızlık Seçme sınavını yaptık.