Ock

7. ve 8.sınıf öğrencilerimizin 15 günlük ara tatili nasıl değerlendirmeleri gerektiği ile ilgili rehberlik servisimiz tarafından hazırlanan çalışma programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

17 Ocak Tarihli 6.Föy Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

11 Ocak Tarihli 5.Föy Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Ock

5 Ocak Tarihli 8.Sınıf Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

2023-2024 Öğretim Yılı 1.Dönem 2. Yazılı ve Uygulama sınavlarında çıkacak soruların kazanım tabloları aşağıda listelenmiştir.

Ara

15 Aralık Tarihli Haftalık Kazanım Sınavı 4.Föy Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

13 Aralık Tarihli Tetris Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

29 Kasım Tarihli 6.Sınıf Haftalık Kazanım Sınavı 3.Föy Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kas

23 Kasım Tarihli Haftalik Kazanım Sınavı 3.Föy Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

25 Ekim Tarihli Haftalık Kazanım Değerlendirme Sınavı 1.föy Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Ekm

2023-2024 Öğretim Yılı Yazılı ve Uygulama sınavlardında çıkacak soruların kazanım tabloları aşağıda listelenmiştir.

Ekm

2023-2024 Öğretim Yılı Sınav Takvimine aşağıdaki linkte ulaşabilirsiniz.

Ekm

20 Ekim Tarihli Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Ekm

Ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Eyl

21 Eylül Tarihli Hazırbulunuşluk Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.