GİRESUN / MERKEZ - Giresun 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

18 Eylül itibariyle kullanılacak ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

11 Eylul 2023 tarihi itibaren sınıflarda kullanılacak ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

Yaz Kursu Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçları için aşağıdaki linke tıklayınız.

Tem

7.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak çatığımız yaz LGS kampı prog ve ders saatlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

May

İNGİLİZCE SINIFLARINA ÖĞRENCİ ALIMI SINAV BAŞVURUSU SONA ERMİŞTİR.

May

30 MAYIS TARİHLİ 8.SINIF KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SONUÇLARINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim  Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 29 Mayıs-16 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek...

May

22 Mayıs Tarihli 8.Sınıf Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

May

12 MAYIS TARİHLİ  13.FÖY MİSTFD SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

8 MAYIS TARİHLİ 8.SINIF KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

5 Mayıs Tarihli 12 FÖY  MİSTFD Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

28 Nisan Tarihli 8.sınıf Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

3 Mayıs Tarihli 8.Sınıflar Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

08.09.2021 Tarihli 5.,6. Ve 7.Sınıf Hazırbulunuşluk Sınavı Sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Eyl

Eylül Ayı Yemek menümüz aşağıdaki gibidir.