T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / MERKEZ - Giresun 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Haberler

May

İNGİLİZCE SINIFLARINA ÖĞRENCİ ALIM SINAVI CVP ANAHTARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü taradından düzenlenen  Şiir Dinletisi Gecesinde, Öğrencimiz 5E sınıfından Fatma Elif SOYDEĞER okuduğu Ateş Ve Su şiiriyle izleyenleri büyüledi. Öğrencimizi ve Danışman öğretmeni Özlem KORKMAZ'ı tebrik ediyoruz.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mısra Beyit Ezberleme Video Klip Yarışmasında Okulumuz 5E sınıfından Fatma Elif SOYDEĞER, İl Üçüncüsü oldu. İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU'nun elinden ödülünü alan öğrencimizi ve danışman öğretmeni Özlem KORKMAZ'ı tebrik ediyoruz.

May

Türkçe öğretmeni Ahsen KARABIÇAK danışmanlığında 7D ve 5C tarafından hazırlanan anneler günü programını velilerimiz duygusal anlar yaşayarak izlediler. Şiirlerin, şarkıların, videoların ve çeşitli slayt gösterilerinin olduğu programda velilerimiz kimi zaman gülerek kimi zaman ağlayarak programı izlediler. öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür eder, tüm annelerin annaeler gününü kutlarız.

May

anasınıfı 3-4 yaş grubu ve 5-6 yaş grubu öğrencilerimizin annelerine yönelik olarak hazırlanan anneler günü programında miniklerimiz şiirleri, dans göasterileri, mini skeçleri, videoları ve yarışmalar ile annelerini hem güldürdüler hem ağlattılar. Programın sonunda sergiyi gezen annelere, öğretmenler ve çocuklar tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edildi. Tüm annelerin, anne adaylarının ve anne olmadığı halde anne gibi merhamet gösteren herkesin anneler günü kutlu olsun.

May

Yazar İsmail Güçtaş ile söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdik. Yazar hem öğrencilerimizin sorularını cevapladı hem de kitaplarını imzaladı ..

May

Geleneksel Türk Okçuluk takımımız il birinciliginin ardından bölge birincisi oldu. Türkler için hem milli hem manevi değerler açısıdan büyük öneme sahip olan okçuluk sporu OKUL SPORLARI TURNUVALARİ kapsamında Gümüşhane'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Okulumuz okçuluk ekibi turnuvada BÖLGE BİRİNCİSİ olarak TÜRKİYE FİNALİNE katilmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi, velilerimizi, öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenlerimiz Kamber KARA ve Murat GÖKSU'ya, başarılarına her daim destek olan okul müdürümüz Remzi ERMİŞ'e, Giresun Gençlik Spor Müdürlüğümuze, Milli Egitim Müdürlüğümuze,Ozel İdare Müdürlüğümüze,okul idarecilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize finalde başarılar diliyoruz.

Nis

2024-2025 Öğretim Yılında İngilizce ve Hafızlık Sınıflarına alınacak öğrenciler için sınav başvuruları başlamıştır.

İngilizce ağırlıklı sınıflara başvuru için, okulumuz sitesinde sol yan menüde bulunan 5.Sınıf Yabancı dil Ağırlıklı sınıflara Ön kayıt formunu doldurmanız yeterli olacaktır. 18 Mayısta saat 13.00 da yapılacak olan İngilizce ağırlıklı sınıflara öğrenci alımı sınavı için sınavdan önce kayıt formunda belirtilen cep numarasına mesaj atılacaktır. Sınav hakkında ayrıntılı bilgiye okulumuz sitesinde üst menüde yer alan Yabancı Dil Projesi menüsünde bulunan şartnameden ulaşabilirsiniz.

Hafızlık sınıflarına başvuru için, okulumuz sitesinde sol yan menüde bulunan 5.Sınıf Hafızlık Ön kayıt formunu doldurmanız yeterli olacaktır. 1 Haziran saat 10.00 da yapılacak olan Hafızlık sınıflarına öğrenci alımı sınavı için sınavdan önce kayıt formunda belirtilen cep numarasına mesaj atılacaktır. Sınav hakkında ayrıntılı bilgiye okulumuz sitesinde üst menüde yer alan Hafızlık Projesi menüsünde bulunan şartnameden ulaşabilirsiniz.

Nis

Giresun Okçuluk İl Birincileri ve Okulumuzda yapılan masa tenisi turnuvası şampiyonu olan öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

Nis

ÇEDES projesi kapsaminda okulumuzda en çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Giresun gençlik merkezine eğlenmeye ,sitres atmaya götürdük.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı sevinç ve coşkuyla kutladık.

May

Rehber Öğretmeni Kemal KARAMAN tarafından 7. ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik olarak, sınav kaygısı ve baş etme yolları konulu seminer verildi.

May

Okul Rehber Öğretmenimiz Kemal KARAMAN tarafından 7 ve 8.sınıf öğrencilerimize Dikkat ve Odaklanma konulu seminer verildi.

Nis

Giresun Geleneksel Türk Okçuluk Sporları 4 kategoride birinci olduk.Ferdi yarışmalarda da üç öğrencimiz birinci oldu.Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran Murat GÖKSU ve Kamber KARA öğretmenlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Ömer Yusuf Yapıcı, Ömer Efe Gümüşkaya, Abdullah Haris Alaca, Ali Eren Yıldız dan oluşan okulumuz yıldız satranç takımı Giresun il geneli düzenlenen takım turnuvasında derece yaparak kupaya uzanmıştır. Gençlik Spor İl Müdürü tarafından kupaları takdim edilen öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.