May

2 MAYIS TARİHLİ TETRİS KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

26 NİSAN TARİHLİ TETRİS 12.FÖY KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

24 Nisan Tarihli Hiperzeka 8.SINIF Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Nis

4 NİSAN TARİHLİ İLİN YAPTIĞI DYK DENEMESİ SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

17 NİSAN TARİHLİ TETRİS  11.FÖY KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Mrt

2.Dönem tüm sınıf seviyelerinde yapılacak olan yazılı sınav takvimi ve kazanımlarına şağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Mrt

19 MART TARİHLİ TETRİS 10.FÖY KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Mrt

11 MART TARİHLİ TETRİS 9.FÖY KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Mrt

8 MART TARİHLİ TETRİS 8.FÖY KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Mrt

29 ŞUBAT TARİHLİ TETRİS 7.FÖY KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

21 Şubat Tarihli Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Şbt

9 Şubat Tarihli Kazanım Değerlendirme Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

5 ŞUBAT 2024 TARİHLİ DERS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

7. ve 8.sınıf öğrencilerimizin 15 günlük ara tatili nasıl değerlendirmeleri gerektiği ile ilgili rehberlik servisimiz tarafından hazırlanan çalışma programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ock

17 Ocak Tarihli 6.Föy Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz